OM MIG

Som bryllupsfotograf er det min fornemmeste opgave at fortælle jeres historie på en dag som I aldrig vil glemme, og altid vil søge tilbage til. Med flere års erfaring indenfor fotografi, som følge af min uddannelse indenfor film produktion, har jeg altid blikket rettet mod historien. Jeg værdsætter at fange de autentiske og naturlige øjeblikke, hvor kameraet ikke er centrum, men derimod en tilskuer, der senere kan fortælle dagen på ny. Dertil er der mange grunde til, at jeg gang på gang bliver drevet af bryllupsfotografering – de øgede følelser, skønheden i glæden, romantikken og detaljerne; store som små. 
Signe Ungermand bryllupsfotograf

 

SIGNE UNGERMAND

Bryllupsfotograf med øje for æstetik og historien

For mig, som bryllupsfotograf, er det min fornemmeste opgave at fortælle jeres historie på en dag som I aldrig vil glemme, og altid vil søge tilbage til. Med flere års erfaring indenfor fotografi, som følge af min uddannelse indenfor film produktion, har jeg altid blikket rettet mod historien. Jeg værdsætter at fange de autentiske, naturlige øjeblikke, hvor kameraet ikke er centrum, men derimod en tilskuer, der senere kan fortælle dagen på ny. Og dertil er der mange grunde til, at jeg gang på gang bliver drevet af bryllupsfotografering. Nemlig de øgede følelser, skønheden i glæden og romantikken og detaljerne; store som små.

SIGNE UNGERMAND

Bryllupsfotograf med øje for æstetik og historien

For mig, som bryllupsfotograf, er det min fornemmeste opgave at fortælle jeres historie på en dag som I aldrig vil glemme, og altid vil søge tilbage til. Med flere års erfaring indenfor fotografi, som følge af min uddannelse indenfor film produktion, har jeg altid blikket rettet mod historien. Jeg værdsætter at fange de autentiske, naturlige øjeblikke, hvor kameraet ikke er centrum, men derimod en tilskuer, der senere kan fortælle dagen på ny. Og dertil er der mange grunde til, at jeg gang på gang bliver drevet af bryllupsfotografering. Nemlig de øgede følelser, skønheden i glæden og romantikken og detaljerne; store som små.